Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/load.php on line 585 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597 Media | Pim van Klink Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597

Media


Interview in Buitenhof
Op 4 september 2011 heeft Pim van Klink een interview gegeven in het programma Buitenhof.

“Het Nederlandse subsidiesysteem heeft de kunstsector ‘verslaafd gemaakt’, zegt de kunsteconoom Pim van Klink. Hij deed onderzoek naar de subsidiëring van de kunstsector in Nederland. Hij vergeleek het Nederlandse systeem met Duitsland, Engeland en Vlaanderen. Het percentage eigen inkomsten dat staatssecretaris Zijlstra de sector nu oplegt – 21,5% – noemt Van Klink ‘belachelijk laag’. Dat zou best 50% kunnen zijn, zoals in Engeland. Daar zijn instellingen bovendien veel beter in staat hun publiek te bereiken. Een debat met Ann Demeester, directeur van De Appel en de Groningse wethouder van Cultuur Ton Schroor.”


INTERVIEW IN NRC
Op 1 september 2011 is er in NRC een interview verschenen met Pim van Klink. U kunt dit interview hier teruglezen.

(PDF-link opent in een apart venster)


INTERVIEW IN ELSEVIER
Op 25 juli 2011 is er in het blad Elsevier een interview verschenen met Pim van Klink. U kunt dit interview hier teruglezen.

(PDF-link opent in een apart venster)


INTERVIEW IN VOLKSKRANT
Op 29 oktober 2010 is er in de Volkskrant een interview verschenen met Pim van Klink. U kunt dit interview hier teruglezen.

(PDF-link opent in een apart venster)

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/kunsteconomie.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 3597